Sklic seje Skupščine IPF, k.o.

Datum: 07. 08. 2020

Člane IPF, k.o. obveščamo o sklicu seje skupščine.

 

Na podlagi določil Zakona o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic (ZKUASP) in na podlagi Statuta IPF, k.o. sklicujem 

sejo Skupščine IPF, k.o.,

ki bo v torek, 25. avgusta 2020, ob 8.30 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dvorana A), Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana.

 

Dnevni red:

  1. Otvoritev seje skupščine
  2. Poročilo nadzornega odbora, sprejem Letnega poročila za poslovno leto 2019 in sprejem Finančnega načrta za poslovna leta 2020, 2021 in 2022
  3. Imenovanje revizorja
  4. Namenski skladi
  5. Akti IPF, k.o.
  6. Razno

                                                                                                                      Viljem Marjan Hribar, direktor

 

POSEBNA OPOZORILA

  1. V skladu s 33. členom Statuta mora morebitni pooblaščenec pooblastilo za sodelovanje in glasovanje na skupščini kolektivni organizaciji predložiti najpozneje 3 delovne dni pred zasedanjem skupščine. Navodila pooblaščencu morajo biti jasno razvidna iz pooblastila. Priglasitve pooblastil, ki jih kolektivna organizacija prejme po izteku uradnih ur na dan izteka roka iz navedenega člena, so neveljavne in pooblaščenec na seji skupščine pooblastiteljev, katerih pooblastitev je prepozno prijavil, ne more zastopati.
  2. Člani in ostali prisotni morajo ob prihodu na sejo skupščine in v času izvedbe seje skupščine dosledno spoštovati vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19. Obvezna je uporaba zaščitne maske in razkuževanje rok ob vstopu v prostor v katerem se bo izvajala seja skupščine. Poleg navedenega je potrebno dosledno upoštevati tudi vsa takrat veljavna priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).
  3. Zaradi zagotavljanja ustreznih pogojev za izvedbo seje skupščine vas pozivamo, da svojo udeležbo na seji najavite na elektronski naslov skupscine@ipf.si vsaj tri delovne dni pred izvedbo seje skupščine.

Gradiva za sejo skupščine so objavljena na spletni strani ADMISS (https://admiss.ipf.si/, razdelek Dokumenti), v času uradnih ur pa jih po predhodni najavi lahko prevzamete tudi na sedežu IPF, k.o., Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

 

Poslano:

  • članom Skupščine IPF, k.o.
  • Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino
  • Agenciji Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve