Uporabljate glasbo?

Izpolnjene in podpisane obrazce pošljite na elektronski naslov: uporabnik@ipf.si ali na poštni naslov: IPF, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana.

Obrazci za PRIJAVO uporabe glasbe

 • Prijava uporabe glasbe (javne priobčitve) ob opravljanju dejavnosti

  Ob pričetku uporabe glasbe v poslovnih prostorih, kot so npr. gostinski obrati, diskoteke, trgovine, frizerski in kozmetični saloni, fitnes, bazeni ...

  S klikom na zgornjo povezavo si prenesite obrazec, ga izpolnite in pošljite na poštni naslov IPF, k.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana ali pa po elektronski pošti na naslov uporabnik@ipf.si

 • Prijava prireditve

  Prireditev z uporabo posnete glasbe je potrebno prijaviti pred uporabo (npr. veselice, proslave, koncerti, plesne prireditve, nastopi DJ-jev, brucovanja, zabave, martinovanja, sejmi, športne prireditve ...). Pravočasna prijava ne pomeni samo izpolnitve zakonske obveznosti, z njo si lahko pridobite tudi popust!

 • Spored in osnova za odmero nadomestila na prireditvi

  Najkasneje 15 dni po prireditvi! V obrazec je potrebno vpisati podatke za obračun nadomestila in podatke o predvajanih skladbah.

Obrazec za ODJAVO uporabe glasbe

Drugi obrazci

Ustvarjate glasbo?

Izpolnjene in podpisane obrazce pošljite na elektronski naslov: prijava@ipf.si ali na poštni naslov: IPF, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana.