IPF, k.o. prejel glavno nagrado za Najboljše letno poročilo 2021

Datum: 29. 11. 2022

Po besedah dr. Tanje Horvat, ki je idejni vodja projekta pri Akademiji Finance, je Najboljše letno poročilo postalo tradicionalna in najbolj prestižna strokovna nagrada v poslovnem poročanju. Na slavnostni podelitvi nagrad, ki je bila prejšnji teden v prostorih GZS v Ljubljani, smo IPF, k.o. prejeli glavno nagrado v svoji kategoriji in sicer za Najboljše letno poročilo za 2021 med drugimi organizacijami.

 

 

Po kaotičnem obdobju, v katerem smo se znašli, se je bilo potrebno še posebej v naši – glasbeni in prireditveni panogi – na novo prilagoditi. Tako je letno poročilo za leto 2021 odraz sprememb, vztrajnega iskanja novih, boljših možnosti in priložnosti. Čeprav je nagrada priznanje za minulo delo, jo sprejemamo kot nov zagon.

Glavno nagrado smo ponosno prejeli v družbi še treh: Fraport Slovenija, d.o.o., KRKA, tovarna zdravil, d. d. in NLB, d.d..

 

Verjamemo, da je rezultat odvisen od količine vloženega truda. V delo, v zaupanje vseh, s katerimi vsakodnevno sodelujemo. Nenazadnje tudi v letno poročilo, ki nas predstavlja širše, doma in v svetu.

Letno poročilo za leto 2021 je oblikoval Matjaž Tozon, najdete pa ga tukaj.

Foto: Jure Makovec