Srečno in zdravo v zasluženem pokoju!

Datum: 30. 08. 2024

Naš dolgoletni sodelavec na mestu poslovnega sekretarja, Tomaž Primožič, s koncem avgusta 2024 zaključuje delo na IPF, k.o. in odhaja v zasluženi pokoj.

Začetek novega poglavja

Ne bomo govorili o slovesu, temveč o začetku novega poglavja v njegovem življenju - zasluženem pokoju! Po letih predanega dela, vztrajnosti in neskončne energije je prišel čas, da si vzame zasluženi počitek in se poda na nove, še bolj razburljive poti!

Naš navdih

IPF je dal neizbrisen pečat s svojo predanostjo, natančnostjo in požrtvovalnostjo, predvsem pa s svojim »očetovskim« načinom dela. Bil je prvi obraz, ki ga je srečal sleherni obiskovalec IPF, vedno vljuden in prijazen. Kot marljiv sodelavec je postavljal standarde, ki so nam vsem služili kot navdih. Njegova zagnanost je bila nalezljiva, njegova delovna etika pa nekaj, kar smo vsi občudovali. Poleg skrbi za temeljito in kakovostno opravljene delovne naloge nas je z zgledom učil tudi, kako se v kolektivu poskrbi za dobro moralo. Njegova pripravljenost pomagati, kadar je kdo potreboval nasvet ali pomoč, je bila neprecenljiva. Vedno je bil tisti, na katerega smo se lahko vsi zanesli. Ob dnevu žena je sodelavke vedno obdaroval z rožami, v začetku decembra so nas vsako leto pričakali na mizah čokoladni Miklavži in Parklji, za kolege, ki so bili cel dan po sestankih, je priskrbel kak priboljšek, da ne bi ostali brez energije. Z nami je delil svoje življenjske izkušnje in nas tako obdaroval za vse življenje. Z veliko majhnih pozornosti se je vpisal v srca vseh, ki smo z njim delali.

Tomažu želimo zdravja in energije za vse podvige, ki se jih bo lotil! Upamo, da mu bodo prihajajoča leta naklonjena z razlogi za nasmeh, pretekla leta preživeta z nami pa dragocen spomin.

Tomaž je v zadnjih mesecih dela na IPF svoje znanje in izkušnje predal sodelavki Katji Bunderšek, ki bo odslej opravljala delo poslovne sekretarke.

Na fotografiji: direktor Viljem Marjan Hribar in Tomaž Primožič.