100. številka E-novic – Eho novic

Datum: 12. 10. 2012

V Zavodu IPF smo danes odposlali 100. številko E-novic. Veseli nas, da število prejemnikov in bralcev nenehno narašča. Letos smo tako število prejemnikov povečali za več kot 200 in ta hip je te novice prejelo krepko čez 1700 prejemnikov.

undefined

Kaj najraje berete?

E-novice vas vsak teden obveščajo o aktualnem dogajanju v Zavodu IPF in drugih relevantnih temah, povezanih z varstvom sorodnih pravic. Letos smo različne vsebine strnili že v 33 številk, med katerimi je bila najbolj brana nedavna novica o Lestvici največkrat predvajanih skladb na radijskih postajah. Najbolj so vas k branju pritegnile še E-novice o poračunih nadomestil, digitalnih novostih, obračunih za leto 2011, trajanju zaščite vaših del, obisku delegacije iz Črne Gore in o postopku prijave del, na katerih ste sodelovali.

Tukaj so Eho novice
Tokratne E-novice niso prelomne samo zaradi 100. številke, ampak dobivajo tudi novo ime. Od zdaj bodo bralce vsak teden pozdravile Eho novice, ki bodo prav tako informativne in privlačne, kot so bile dosedanje E-novice. V svojem imenu se navezujejo na naš časopis Eho.