IPF (Po)Svetovalnica jutri na Slovenskem tednu glasbe

Datum: 05. 02. 2013

Kino Šiška in ostale lokacije po Ljubljani bodo od danes do petka, 8. februarja, gostile drugi edinstveni glasbeno-izobraževalno-interakcijski dogodek pri nas - Slovenski teden glasbe (STG). Jutri, v sredo, 6. februarja, smo v Zavodu IPF za vse udeležence pripravili(Po)Svetovalnico, kjer vam bodo pravni strokovnjaki na voljo za vprašanja o sorodnih pravih in njihovi zaščiti. Brezplačno pravno svetovanje bo na voljo na naši stojnici v pritličju Kina Šiška ob osrednjem stopnišču. IPF-ov kotiček bo odprt med 11:00 in 16:00 uro, na njem pa boste lahko tudi prijavili svoje izvedbe in izvedeli vse druge koristne informacije. Svoj termin lahko rezervirate tudi vnaprej na elektronski naslov:tajnistvo@zavod-ipf.si

Info:
Program STG 2013 bo potekal na več lokacijah v Ljubljani. Konferenčni del dogodka se bo odvijal v CUK Kino Šiška in M Hotelu. Večerni koncerti bodo v Menzi pri koritu, Orto baru in dvorani Komuna v CUK Kino Šiška. Več o STG najdete tudi na spletnem naslovuwww.stg.si.

Cena enodnevne vstopnice za vse dogodke (festivalski in konferenčni del) znaša 15 €, cena vstopnice za vse dni festival znaša 38 €.