Kaj ima IPF skupnega s Krko d.d. in Zavarovalnico Triglav?

Datum: 12. 11. 2014

Prestižno priznanje za najboljše letno poročilo  za leto 2013! Tako kot sta Krka d.d. in Zavarovalnica Triglav v svoji skupini prejeli nagrado, jo je prejel tudi IPF. Časnik Finance, ki že 15 let spodbuja kakovost in transparentnost na področju obveščanja deležnikov, poslovnih partnerjev in vseh drugih zainteresiranih institucij s tako elementarnim in za mnoge organizacije tudi obveznim orodjem, kakršno je letno poročilo, je letos v kategoriji druge organizacije za najboljše letno poročilo izbral IPFovega. Priznanje sta dr. Tatjana Horvat in Peter Frankl na sedežu Gospodarske zbornice izročila Gregorju Štiberniku, direktorju IPF. Nominacija in postavitev letnega poročila IPF za najboljše v svoji kategorijije rezultat izbora strokovne komisije, sestavljene iz uveljavljenih strokovnjakov s področij, ki jih morajo vsebovati vsebine letnih poročil.

Gregor Štibernik je ob prejemu prestižnega priznanja poudaril, da se je s tem IPF uvrstil med organizacije, ki ne samo obligatorno, ampak tudi družbeno odgovorno poročajo o svojem poslovanju in delu.»Ker gre za eno najpomembnejših komunikacijskih orodij, ki odražajo vse vidike našega dela tako v državi, kakor tudi v mednarodnem prostoru, je tako renomirano priznanje samo še dodatni dokaz, da v našem delu ne zasledujemo samo izpolnjevanju zakonsko predpisanim merilom. Letnemu poročilu smo dali širšo uporabnost in s tem mednarodno prepoznavnost IPF in našega dela,« je ob prejemu priznanja izpostavil direktor Gregor Štibernik.

Zmagovalci 15. tekmovanja za najboljše letno poročilo za leto 2013, ki ga pripravlja Poslovna akademija Finance. Foto: Jure Makovec (vir: www.finance.si)

Zmagovalci 15. tekmovanja za najboljše letno poročilo za leto 2013, ki ga pripravlja Poslovna akademija Finance. Foto: Jure Makovec (vir: www.finance.si)

undefined

 

undefined