Dopolnite vaše podatke – čakajo vas nadomestila!

Datum: 09. 05. 2012

Podlaga za izplačilo nadomestil, ki jih zbira Zavod IPF, so ustrezni podatki. Pri svojem delu pogosto naletimo na še neprijavljene izvedbe in upravičence z nepopolnimi podatki. Te podatke nam lahko posredujete kadarkoli. Prav tako vas prosimo, da nam posredujete vse spremembe podatkov in morebitna potrdila o davčnih olajšavah.

Ste izvajalec in še niste posredovali podatkov?
V Zavodu IPF hranimo sredstva za izplačilo nadomestil za vse tiste izvajalce, ki nam še niso posredovali podatkov za izplačilo nadomestil, in izvajalce, ki so sodelovali pri še neprijavljenem repertoarju. V naši bazi je več kot 2.300 upravičencev, ki imajo obračunanih več kot 20 evrov nadomestila, a nam še niso posredovali podatkov, potrebnih za izplačilo. Vabimo vas, da pregledate seznam upravičencev in če se najdete, vas vljudno prosimo, da natisnete Obrazec za prijavo upravičenca izvajalca, ga izpolnite, podpišete in pošljete na naslov Zavod IPF, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana. Podatke bomo registrirali in nadomestila z naslednjimi izplačili tudi izplačali.

Imate davčne olajšave?
Vse, že prijavljene upravičence, vljudno prosimo, da nam posredujete morebitna potrdila o davčnih olajšavah, da jih bomo lahko upoštevali pri obračunu.

 

Dodatne informacije
Za vsa dodatna pojasnila o izplačilih smo vam na voljo v oddelku Reparticije po telefonu 01 52 72 932 ali elektronski pošti: viljem.hribar@ipf.si.