NE POZABITE: Izpolnite anketo in prijavite svoje skladbe

Datum: 09. 03. 2016

Anketa čaka na vaše odgovore

V IPF-u vaše mnenje šteje, zato smo pripravili ANKETO o našem delu in vašem zadovoljstvu. Ste jo že izpolnili?

Ne pozabite, s svojim mnenjem in oceno lahko pomembno prispevate k izboljšanju naših delovnih procesov: https://www.ipf.si/ipf/ankete/. Anketa je anonimna.


Prijavite skladbe – rok: 31. marec

Da vam lahko obračunamo in izplačamo pripadajoča nadomestila, potrebujemo čim bolj celovite prijave vaših del. Ste prepričani, da ste že prijavili svoje posnetke glasbenih del iz leta 2015 ali še celo starejše? Rok za prijavo fonogramov je do 31. marca in le pravočasno prijavljene bomo lahko zajeli v obračun za leto 2015 in končni poračun za leto 2010.

Obrazci za prijavo: https://ipf.si/ustvarjate-glasbo/ali-imate-prijavljena-vsa-svoja-dela/, Prevrite, ali so vaša dela med neprijavljenimi: https://ipf.si/ustvarjate-glasbo/ali-imate-prijavljena-vsa-svoja-dela/neprijavljene-izvedbe/.


Podaljšanje roka: oblikovanje Pravilnika o delitvi nadomestil izvajalcev

Na zadnji skupščini glasbenih izvajalcev IPF je bila ena od točk sprememba Pravilnika o delitvi nadomestil izvajalcev. Prav ta temeljni dokument za delitev zbranih sredstev je ključna podlaga našemu delovanju in delitvi sredstev, ki jih zberemo. Nekateri naši člani so že na skupščini podali različne poglede in predloge, želimo pa pridobiti čim širše mnenje vseh članov. V delovno skupino se lahko prijavite in aktivno sodelujete ali predloge oddate v pisni obliki: info@ipf.si, s pripisom: Spremembe PODN.
ROK za prijavo in posredovanje predlogov je podaljšan do 11. marca.