Prijavite prireditve ali glasbo v lokalu na Info točki IPF Maribor

Datum: 16. 03. 2016

IPF vsak tretji četrtek v mesecu odpre priložnostno Info točko v Mariboru in tam bomo tudi JUTRI. Tako lahko tudi na tej lokaciji uporabniki dobite vse informacije o prijavah uporabe glasbe na prireditvah in v poslovnih prostorih. Če ste upravičenec, lahko uredite vse, povezano s prijavo vaših glasbenih del.

Glasba v lokalih in na prireditvah

Glasba je sestavni del poslovnega okolja in veliko naših uporabnikov prihaja s štajerskega in prekmurskega konca Slovenije. Če glasbo javno predvajate v poslovnih prostorih ali organizirate prireditve, kjer se predvajajo posnete izvedbe, lahko zdaj v Mariboru uredite vse potrebno za legalno uporabo glasbe. Podrobnosti najdete tudi na: https://www.ipf.si/uporabljate-glasbo/faq-pogosto-zastavljena-vprasanja/.

Člani, prijavite svojo glasbo

Izteka se rok za prijavo fonogramov – 31. marec. Do tega datuma prijavite svoje posnetke glasbenih del, nastalih leta 2015, ali še starejše. Le tako jih bomo lahko zajeli v obračun za leto 2015 in končni poračun za leto 2010. Prav tako lahko prijavite nova glasbena dela in uredite svoje osebne podatke.

IPF v centru Maribora

Info točko IPF najdete v prostorih Založbe Obzorja, na Partizanski cesti 5, I. nadstropje, v središču Maribora. Svetovalci so za vaša vprašanja na voljo vsak tretji četrtek v mesecu, med 10. in 14. uro.